ΜΙΝΙ ΚΟΚΤΕΙΛ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ

CheeseNet - Greek cheese recipe photo

Υλικά

1/2 κιλό Γραβιέρα Νάξου
1/2 κιλό Γραβιέρα Κρήτης
1/2 κιλό Φορμαέλλα Αράχωβας
1/2 κιλό καπνιστό Μετσοβόνε
1/2 κιλό Κατίκι Δομοκού
1 φόρμα ψωμί τοστ άσπρο
1 φόρμα ψωμί τοστ μαύρο
1 πακέτο κρακεράκια αλμυρά
300 γρ μαγιονέζα
2ΟΟ γρ βούτυρο
50 ml μουστάρδα
Γαρνιτούρες: κατά βούληση διακοσμούμε με διάφορα φρούτα ή λαχανικά .

Τρόπος παρασκευής

Αλείφουμε τις φέτες του τοστ με τη λιπαρή ουσία της προτίμησής μας. Τοποθετούμε το κατά προτίμηση τυρί και κόβουμε σε διάφορα σχήματα (τριγωνικά, στρογγυλά ή τετράγωνα). Τοποθετούμε τα μαλακά τυριά με σακούλα ζαχαροπλαστικής (κορνέ). Γαρνίρουμε στην κορυφή.
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα | επιστροφή