ΠΗΧΤΟΓΑΛΟ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

CheeseNet - Greek cheese recipe photo

Υλικά

1 κιλό Πηχτόγαλο Χανίων
200 γρ διάφορα δημητριακά (flakes)
250 γρ θυμαρίσιο μέλι
Δαμάσκηνα ή άλλα ξηρά φρούτα για γαρνιτούρα

Τρόπος παρασκευής

Τοποθετούμε στη βάση του ποτηριού ή άλλου σκεύους της επιλογής μας τα δημητριακά.

Προσθέτουμε το Πηχτόγαλο Χανίων και περιχύνουμε με το μέλι.

Γαρνίρουμε με ξηρά φρούτα.

Προτείνεται για επιδόρπιο ή για πρωινό.

Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα | επιστροφή