ΜΑΝΟΥΡΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

CheeseNet - Greek cheese recipe photo

Υλικά

1 κιλό Μανούρι κομμένο σε στρογγυλές φέτες
60 ml ελαιόλαδο
100 γρ θυμαρίσιο μέλι
80 γρ καρύδια, ψίχα
10 γρ σουσάμι

Τρόπος παρασκευής

Μαρινάρουμε το κομμένο μανούρι στο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε λεία επιφάνεια σε μέτρια φωτιά. Σε επίπεδο σκεύος έχουμε τοποθετήσει το σουσάμι και όπως βγάζουμε ζεστό το μανούρι, το πανάρουμε στο σκεύος με το σουσάμι, ώστε να κολλήσουνε οι σπόροι στο τυρί.

Τοποθετούμε το μανούρι σε πιατέλα και περιχύνουμε με τα καρύδια που έχουμε ψιλοκόψει.

Γαρνίρουμε και σερβίρουμε με διάφορα φρέσκα σαλατικά.

Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα | επιστροφή