ΨΗΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ΠΟΠ

CheeseNet - Greek cheese recipe photo

Υλικά

1 κιλό μανιτάρια μεγάλα
1/2 κιλό Κατίκι Δομοκού
50 γρ φρέσκο βούτυρο
50 ml χυμός λεμονιού
1 ματσάκι άνηθο
100 γρ βατόμουρα φρέσκα
5 γρ κόκκοι μαύροι πιπεριού

Τρόπος Παρασκευής

Καθαρίζουμε καλά τα μανιτάρια και τα τοποθετούμε σε κρύο νερό με το χυμό λεμονιού για να παραμείνουν άσπρα.

Κατόπιν τα στραγγίζουμε, κόβουμε τα κοτσάνια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 oC με το φρέσκο βούτυρο.

Σε ένα λεκανάκι ανακατεύουμε το Κατίκι με το πιπέρι και ένα μέρος από τον άνηθο που έχουμε ψιλοκόψει. Τοποθετούμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής (κορνέ).

Κατόπιν πασπαλίζουμε τα μανιτάρια με τον υπόλοιπο άνηθο και τα γεμίζουμε με το μίγμα του τυριού.

Γαρνίρουμε με ένα φρέσκο βατόμουρο.

Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα | επιστροφή