ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΜΕΤΣΟΒΟΝΕ

CheeseNet - Greek cheese recipe photo

Υλικά

1 κιλό τυρί καπνιστό Μετσοβόνε κομμένο σε φέτες
250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 ml ελαιόλαδο
5 γρ πιπέρι άσπρο
30 γρ μέλι
200 ml νερό

Τρόπος παρασκευής

Αναμειγνύουμε το αλεύρι με το άσπρο πιπέρι. Μουσκεύουμε ελαφριά τα κομμάτια του τυριού σε νερό, ώστε να κολλήσει το αλεύρι. Τα πανάρουμε στο αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Σερβίρουμε με φρασκοστιμμένο χυμό λεμονιού το οποίο έχουμε ενισχύσει με λίγο μέλι.
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα | επιστροφή